Reklama:
Koszulki, Naszywki, Przypinki
|
03-04-2012, 10:04 AM
|
|||
|
|||
Koszulki, Naszywki, Przypinki
Czy nosicie, gdzie kupujecie i co sądzicie o wszelkich naszywkach koszulkach i przypinkach z logo akurat
|
|||
03-04-2012, 10:13 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2012 10:15 AM przez Giano.)
|
|||
|
|||
RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki
Jak najbardziej popieram i sam mam kilka przypinek z resztą nie tylko Akuratu. Ale muszę powiedzieć że przypinki mają świetny design wrzucę nawet kilka zdjęć przypinek które najbardziej mi się podobają i są dostępne na stronie Akuratu np
np takie. |
|||
03-04-2012, 10:18 AM
|
|||
|
|||
Serio fajne zwłaszcza podoba mi się ta z pomarańczą takich jeszcze nie mam musiały sie ukazać w sprzedaży jakoś nie dawno
![]() |
|||
03-04-2012, 10:22 AM
|
|||
|
|||
Ja przy plecaku mam naszywkę ale nie jedną
![]() |
|||
03-04-2012, 10:25 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2012 10:33 AM przez Andzia.)
|
|||
|
|||
Kurdę nie widziałam wcześniej takich koszulek Akuratu. A te są na prawdę super ! I tylko 35zł to nie drogo chyba sobie zamówię ze 2 sztuki
|
|||
03-04-2012, 10:35 AM
|
|||
|
|||
Ta też jest moim zdaniem bardzo fajna! jak się dłużej zastanowić to zamówiłbym sobie ze cztery te przypinki plus koszulki ze dwie i jeszcze naszywkę
![]() |
|||
03-04-2012, 10:37 AM
|
|||
|
|||
hahaha jak wszyscy sobie coś jeszcze dziś zamówimy to się zdziwią ! ogólnie bardzo polecam tą strone http://www.akurat.pl/ Są też wersje z długimi rękawami typowo na zimę
![]() |
|||
03-05-2012, 03:22 PM
|
|||
|
|||
Ja mam jedną koszulkę (z Prowincji właśnie) i mi wystarczy
![]() ![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-05-2012, 03:30 PM
|
|||
|
|||
Ja mam ten sam problem co Maniek, straciłam już tyle przypinek, że jestem obrażona i więcej nie kupuję
![]() ![]() A koszulek z zespołami raczej nie noszę, wyrosłam z tego ![]() śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-05-2012, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Ja przypinki noszę na spodniach, więc mam je na oku i nie daję nikomu się do nich dobrać
![]() Koszulki z zespołami lubię, ale tylko te "damskie" kroje, niestety jest ich mniej niż 'normalnych' ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości