Reklama:

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koszulki, Naszywki, Przypinki
03-04-2012, 10:04 AM
Koszulki, Naszywki, Przypinki
Czy nosicie, gdzie kupujecie i co sądzicie o wszelkich naszywkach koszulkach i przypinkach z logo akurat
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-04-2012, 10:13 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2012 10:15 AM przez Giano.)
RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki
Jak najbardziej popieram i sam mam kilka przypinek z resztą nie tylko Akuratu. Ale muszę powiedzieć że przypinki mają świetny design wrzucę nawet kilka zdjęć przypinek które najbardziej mi się podobają i są dostępne na stronie Akuratu np
np takie.

Załączone pliki Miniatury

03-04-2012, 10:18 AM
Serio fajne zwłaszcza podoba mi się ta z pomarańczą takich jeszcze nie mam musiały sie ukazać w sprzedaży jakoś nie dawnoUśmiech Ja nosze przypinki przy spodniach troche na plecaku i kilka na piórniku ale z Akurat mam tylko takie zwykłe

03-04-2012, 10:22 AM
Ja przy plecaku mam naszywkę ale nie jedną Uśmiech z Tego co wiem Akurat nie ma jakiś wybitnych naszywek wiec mam standardową dokładnie taka jak ta

03-04-2012, 10:25 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2012 10:33 AM przez Andzia.)
Kurdę nie widziałam wcześniej takich koszulek Akuratu. A te są na prawdę super ! I tylko 35zł to nie drogo chyba sobie zamówię ze 2 sztuki

03-04-2012, 10:35 AM
Ta też jest moim zdaniem bardzo fajna! jak się dłużej zastanowić to zamówiłbym sobie ze cztery te przypinki plus koszulki ze dwie i jeszcze naszywkę Uśmiech

03-04-2012, 10:37 AM
hahaha jak wszyscy sobie coś jeszcze dziś zamówimy to się zdziwią ! ogólnie bardzo polecam tą strone http://www.akurat.pl/ Są też wersje z długimi rękawami typowo na zimę Uśmiech
03-05-2012, 03:22 PM
Ja mam jedną koszulkę (z Prowincji właśnie) i mi wystarczy Uśmiech Przypinek nie lubię, bo jakoś dziwnie szybko mi się "gubią"... Niezdecydowany

Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm!
Latać tak bardzo wysoko ?
03-05-2012, 03:30 PM
Ja mam ten sam problem co Maniek, straciłam już tyle przypinek, że jestem obrażona i więcej nie kupuję Język Czasem samo zapięcie zostawało na torbie a czasem cała szła gdzieś na spacer i już nie wracała Niezdecydowany
A koszulek z zespołami raczej nie noszę, wyrosłam z tego Duży uśmiech Chociaż swego czasu miałam ich pełną szafę.

śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa.
03-05-2012, 03:54 PM
Ja przypinki noszę na spodniach, więc mam je na oku i nie daję nikomu się do nich dobrać Duży uśmiech Kilka razy mi jakaś odpadła samoistnie, ale zawsze zauważyłam i podniosłam w porę.
Koszulki z zespołami lubię, ale tylko te "damskie" kroje, niestety jest ich mniej niż 'normalnych' Oczko od Akuratów akurat mam damską niebieską "optymistykę", bardzo ją lubię.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Reklama:

monety kolekcjonerskie katowice

leczenie depresji katowice