![]() |
Koszulki, Naszywki, Przypinki - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: Oczami Fana (/forum-7.html) +--- Wątek: Koszulki, Naszywki, Przypinki (/thread-21.html) |
Koszulki, Naszywki, Przypinki - Andzia - 03-04-2012 10:04 AM Czy nosicie, gdzie kupujecie i co sądzicie o wszelkich naszywkach koszulkach i przypinkach z logo akurat RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Giano - 03-04-2012 10:13 AM Jak najbardziej popieram i sam mam kilka przypinek z resztą nie tylko Akuratu. Ale muszę powiedzieć że przypinki mają świetny design wrzucę nawet kilka zdjęć przypinek które najbardziej mi się podobają i są dostępne na stronie Akuratu np np takie. RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Andzia - 03-04-2012 10:18 AM Serio fajne zwłaszcza podoba mi się ta z pomarańczą takich jeszcze nie mam musiały sie ukazać w sprzedaży jakoś nie dawno ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Giano - 03-04-2012 10:22 AM Ja przy plecaku mam naszywkę ale nie jedną ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Andzia - 03-04-2012 10:25 AM Kurdę nie widziałam wcześniej takich koszulek Akuratu. A te są na prawdę super ! I tylko 35zł to nie drogo chyba sobie zamówię ze 2 sztuki RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Giano - 03-04-2012 10:35 AM Ta też jest moim zdaniem bardzo fajna! jak się dłużej zastanowić to zamówiłbym sobie ze cztery te przypinki plus koszulki ze dwie i jeszcze naszywkę ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Andzia - 03-04-2012 10:37 AM hahaha jak wszyscy sobie coś jeszcze dziś zamówimy to się zdziwią ! ogólnie bardzo polecam tą strone http://www.akurat.pl/ Są też wersje z długimi rękawami typowo na zimę ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Maniek - 03-05-2012 03:22 PM Ja mam jedną koszulkę (z Prowincji właśnie) i mi wystarczy ![]() ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - pomarańcza - 03-05-2012 03:30 PM Ja mam ten sam problem co Maniek, straciłam już tyle przypinek, że jestem obrażona i więcej nie kupuję ![]() ![]() A koszulek z zespołami raczej nie noszę, wyrosłam z tego ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Krecikowa - 03-05-2012 03:54 PM Ja przypinki noszę na spodniach, więc mam je na oku i nie daję nikomu się do nich dobrać ![]() Koszulki z zespołami lubię, ale tylko te "damskie" kroje, niestety jest ich mniej niż 'normalnych' ![]() |