03-04-2012, 10:04 AM
03-04-2012, 10:13 AM
Jak najbardziej popieram i sam mam kilka przypinek z resztą nie tylko Akuratu. Ale muszę powiedzieć że przypinki mają świetny design wrzucę nawet kilka zdjęć przypinek które najbardziej mi się podobają i są dostępne na stronie Akuratu np
np takie.
np takie.
03-04-2012, 10:18 AM
Serio fajne zwłaszcza podoba mi się ta z pomarańczą takich jeszcze nie mam musiały sie ukazać w sprzedaży jakoś nie dawno
Ja nosze przypinki przy spodniach troche na plecaku i kilka na piórniku ale z Akurat mam tylko takie zwykłe
Ja nosze przypinki przy spodniach troche na plecaku i kilka na piórniku ale z Akurat mam tylko takie zwykłe03-04-2012, 10:22 AM
Ja przy plecaku mam naszywkę ale nie jedną
z Tego co wiem Akurat nie ma jakiś wybitnych naszywek wiec mam standardową dokładnie taka jak ta
z Tego co wiem Akurat nie ma jakiś wybitnych naszywek wiec mam standardową dokładnie taka jak ta03-04-2012, 10:25 AM
Kurdę nie widziałam wcześniej takich koszulek Akuratu. A te są na prawdę super ! I tylko 35zł to nie drogo chyba sobie zamówię ze 2 sztuki
03-04-2012, 10:35 AM
Ta też jest moim zdaniem bardzo fajna! jak się dłużej zastanowić to zamówiłbym sobie ze cztery te przypinki plus koszulki ze dwie i jeszcze naszywkę 

03-04-2012, 10:37 AM
hahaha jak wszyscy sobie coś jeszcze dziś zamówimy to się zdziwią ! ogólnie bardzo polecam tą strone http://www.akurat.pl/ Są też wersje z długimi rękawami typowo na zimę 

03-05-2012, 03:22 PM
Ja mam jedną koszulkę (z Prowincji właśnie) i mi wystarczy
Przypinek nie lubię, bo jakoś dziwnie szybko mi się "gubią"... 
Przypinek nie lubię, bo jakoś dziwnie szybko mi się "gubią"... 
03-05-2012, 03:30 PM
Ja mam ten sam problem co Maniek, straciłam już tyle przypinek, że jestem obrażona i więcej nie kupuję
Czasem samo zapięcie zostawało na torbie a czasem cała szła gdzieś na spacer i już nie wracała 
A koszulek z zespołami raczej nie noszę, wyrosłam z tego
Chociaż swego czasu miałam ich pełną szafę.
Czasem samo zapięcie zostawało na torbie a czasem cała szła gdzieś na spacer i już nie wracała 
A koszulek z zespołami raczej nie noszę, wyrosłam z tego
Chociaż swego czasu miałam ich pełną szafę.03-05-2012, 03:54 PM
Ja przypinki noszę na spodniach, więc mam je na oku i nie daję nikomu się do nich dobrać
Kilka razy mi jakaś odpadła samoistnie, ale zawsze zauważyłam i podniosłam w porę.
Koszulki z zespołami lubię, ale tylko te "damskie" kroje, niestety jest ich mniej niż 'normalnych'
od Akuratów akurat mam damską niebieską "optymistykę", bardzo ją lubię.
Kilka razy mi jakaś odpadła samoistnie, ale zawsze zauważyłam i podniosłam w porę.Koszulki z zespołami lubię, ale tylko te "damskie" kroje, niestety jest ich mniej niż 'normalnych'
od Akuratów akurat mam damską niebieską "optymistykę", bardzo ją lubię.