Reklama:
Teledyski Akurat
|
03-03-2012, 10:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Teledyski Akurat
Dzięki za teledyski przejrzałem niektóre , jeszcze nie wszystkie ale na razie nie zmieniam zdania ten pierwszy zaproponowany przez ciebie tez mi się podoba
![]() |
|||
03-04-2012, 07:59 AM
|
|||
|
|||
Ja w sumie też teledysków nie oglądam prawie wcale, wystarcza mi odbiór muzyki
![]() Chociaż obejrzałem ten "Do prostego człowieka" i muszę powiedzieć że faktycznie ciary przechodzą. Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-09-2012, 08:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2012 09:04 PM przez trembacz.)
|
|||
|
|||
W "Do prostego człowieka" klip nie ma raczej żadnego znaczenia. To piosenka jest na poziomie i wykonanie przyprawia o ciary na grzbiecie
![]() Ode mnie trochę "Wiej-Skiej" ![]() "Posły osły, seNaTory, a na torach tłok był spory..." wydruki 3d ![]() |
|||
03-09-2012, 09:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2012 09:25 PM przez flores33.)
|
|||
|
|||
Zgadzam się z trembaczem, zdecydowanie. A "Wiej-Ska", to ponadczasowy kawałek, zawsze będzie adekwatny do sytuacji w naszym polskim rządzie
![]() Widzę, że nikt nie wrzucił, to dodam teledysk do utworu "Fantasmagorie": Tak, to jeden z moich ulubionych utworów ![]() "Takie właśnie są... kształty myśli, których nikt nie wymyśli..." -dobry fachowiec. |
|||
03-12-2012, 12:53 PM
|
|||
|
|||
"Fantasmagorie" też chciałam wrzucić, ale widzę kolega mnie ubiegł
![]() ![]() |
|||
03-22-2012, 10:35 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem czy przed ostatnie 5 lat widziałem jakikolwiek teledysk, nie wiedziałem z resztą, że wciąż się je nagrywa tak zwyczajnie, nie dla śmiechu. Obejrzę i powiem wam, który mi się najbardziej podoba
![]() Kiedy zaczynasz wątpić w życie, zjedz chleb ze smalcem - Paulo Coelho Polecam http://www.ranking-suplementy.pl, które tabletki użyć. |
|||
03-23-2012, 01:47 AM
|
|||
|
|||
Powiem wam że ostatnio oglądałam parę teledysków zespołu happysad i chłopaki z Akurat mogliby się od nich sporo nauczyć jeśli chodzi o tę kwestię. fajne, ciekawe, z pomysłem. Tutaj Akurat niestety kuleje.
|
|||
03-23-2012, 08:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-23-2012 08:03 PM przez Adamko.)
|
|||
|
|||
Ja żałuję, że nie ma teledysku do "Espanii"... To musiałoby być ciekawe
![]() |
|||
03-24-2012, 02:17 AM
|
|||
|
|||
Oj tak, do Espanii możnaby zrobić fajny teledysk pełen rozsypanych pomarańczy
![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-24-2012, 01:39 PM
|
|||
|
|||
Ja nie oglądam teledysków w sumie w ogóle, raczej słucham muzyki z winampa i na tym się kończy moje zainteresowanie daną piosenką, nie obchodzi mnie wizualizacja
![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: