Forum Akurat

Pełna wersja: Teledyski Akurat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Macie jakieś swoje ulubione? Jeśli tak - podzielcie się nimi, jeśli nie - może w tym temacie któryś wrzucony przez kogoś innego zyska waszą sympatię? Uśmiech
Chyba nikogo nie zdziwi mój wybór...

Sama piosenka sprawia, że mi dreszcze po plecach przebiegają, a w połączeniu z teledyskiem to już w ogóle. Cudeńko.
Oj tak, "do prostego człowieka" to nie dość, że ponadczasowy tekst, to jeszcze w takim wykonaniu... Mr.

Ja lubię też i tę animację, często ostatnio mam nastroje na tę piosenkę, ale tylko w połączeniu z tym teledyskiem Oczko
Ja akurat małą uwagę przywiązuje do teledysków i animacji które mają wprowadzić odbiorce w klimat muzyki i może czasem trochę do interpretować a czasem trochę pomóc w zrozumieniu Wolę skupić się na melodii
A ja lubię teledyski czasem można z nich wyczytać więcej niż tylko z tej warstwy którą jest tekst i muzyka (Oczywiście nie wszystkie ) no i w ogóle fajnie jest zawiesić wzrok na tych ciekawych uważam że mogą dużo dodać piosence
Nie twierdze że teledysk jest zbędny po prostu nie uważam tej formy przekazu za najważniejszą w muzyce. I zgadzam się że nie które na prawdę dużo dodają jak to ujęłaś ale umówmy się że takie należą do mniejszości
To niestety bolesna prawda że większość służy tylko promocji piosenki i jest swojego rodzaju uproszczeniem, ułatwieniem odbioru
A tak swoja drogą Andzia jeżeli jesteś zdania ogólnie sprzyjającego teledyskom to może podzielisz się jakimiś które uważasz za ciekawe chętnie poznam twój gust i zastanowię się nad zmianą zdania Język
Bardzo proszę pierwszy lepszy z głowy. Ja na przykład bardzo lubię ten nie dość że dobra muzyka to jeszcze fajna animacja ale nie wiem czy pomoże ci to zmienić zdanie http://www.youtube.com/watch?v=PNFz7nYt1...ure=fvwrel
a tutaj masz całą stronę z teledyskami http://www.akurat.pl/akurat/klipy.php na pewno znajdziesz coś dla siebie
Stron: 1 2 3
Przekierowanie