Forum Akurat

Pełna wersja: Twój pierwszy koncert Akurat
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Kiedy, gdzie? Jakie wywarli na Tobie wrażenie na żywo? Lepiej niż z płyty? Gorzej? A jak zachowanie na scenie?
Pierwszy był na WOŚP w Gliwicach chyba w 2009 roku, a później jeszcze 3, w tym 2 na WOŚPie w tym roku - Gliwice i Katowice, pojechałam praktycznie z jednego ich koncertu na drugi Duży uśmiech
test
Ja pierwszy raz na Akuratach byłam na Juwenaliach w Szczecinie w 2010 roku - to były bardzo dobre juwenalia, był Kult, Happysad i Zabili mi Żółwia... Uśmiech
Później jeszcze tylko jeden koncert zaliczyłam, w Słupsku, w sumie prawie przypadkowo. Z dnia na dzień zapadła decyzja Uśmiech Niestety w moich okolicach zbyt często nie bywają.
W zasadzie nie wiem gdzie to było dokładnie może w Pszowie może we Wrocławiu a może na Winter Rege pamiętam tylko że nie znałem jeszcze żadnej piosenki tego zespołu i wywarł na mnie ogromne wrażenie a po tym jak wykonali "zioła" byłem tak zasłuchany że zapamiętałem prawie cały utwór
Ja w zasadzie każdy pamiętam nawet swój pierwszy pamiętam. To było w Krakowie ale w tedy już dobrze znałam Akurat wiec mogłam śpiewać równo z wokalistą Uśmiech było na prawdę super
W moim przypadku Pierwszy koncert sprawił że załapałem jak to się mówi bakcyla i zacząłem słuchać ich utworów a niedługo po tym w miarę możliwości i stanu portfela jeździć na koncerty
W 2010 roku (dopiero!), w Łodzi w Dekompresji. Nie pamiętam jak się cała impreza nazywała, ale grało Akurat, Farben Lehre, Habakuk i Maleo Reggae Rockers, więc po prostu nie mogłem tego przegapić Duży uśmiech
Dziś rano sobie jednaka przypomniałem to było na Winterreggae to ogólnie było dobre wydarzenie miło wspominam nawet po kilku latach pamiętam te emocje
Pierwszy koncert zaliczyłem w swojej rodzinnej miejscowości na południu Polski kilka lat temu. Jeszcze za czasów Tomka na wokalu Oczko. Niedługo potem dowiedziałem się, że odszedł z zespołu.... Trochę mnie to przybiło, ale koncert, który wtedy dali z góry mi ten żal zrekompensował. Było super. Dali czadu na żywo, cały klub bawił się świetnie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie