Reklama:
Przywitaj się :)
|
03-02-2012, 05:02 PM
|
|||
|
|||
Przywitaj się :)
Miejsce, gdzie można się przywitać i napisać parę słów o sobie, o swoich zainteresowaniach, o tym, co robicie - uczycie się? Studiujecie? Pracujecie?
![]() Może poznamy się ciut lepiej? ![]() spokój, wielki spokój
Czas, na reklamę... przestrzeń między łzami w oku... |
|||
03-04-2012, 07:51 AM
|
|||
|
|||
RE: Przywitaj się :)
No to cześć, jestem Maniek i jestem tu nowy
![]() ![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-04-2012, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Siema ! Nazywam się Krzysiek mam 19 lat jestem na forum od wczoraj interesuje się ogólnie muzyką w wolnych chwilach gram na gitarze i chodzę na koncerty
|
|||
03-04-2012, 12:53 PM
|
|||
|
|||
A wiec pora jeszcze na mnie. Nazywam się Angelika znajomi mówią Andzia a czasem An-dża mam 16 lat uczę się w LO na profilu Humanistycznym kiedy znajdę chwile czasu słucham muzyki czytam książki i oglądam filmy na razie tyle
|
|||
03-05-2012, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Fajnie, że jest nas coraz więcej
![]() ![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-05-2012, 03:28 PM
|
|||
|
|||
O, cześć ^___^
Ja jestem Magda, lat mam lekko ponad 20, mieszkam w Gliwicach, Akurat słucham już ładnych parę lat, chętnie bywam na koncertach jak tylko są jakieś w okolicy, ogólnie koncertowa ze mnie dziewucha, jak mnie w pogo wpuścić, to ciężko mnie wyciągnąć siłą ^__^ śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-05-2012, 03:51 PM
|
|||
|
|||
A ja jestem Krecikowa, fanka muzyki rockowej, poezji śpiewanej, poezji SKA-kanej
![]() ![]() |
|||
03-19-2012, 01:10 PM
|
|||
|
|||
Oj, to ja chyba jestem najstarsza.
Nazywam się Oliwka, już studiuję (ale dopiero na 2 roku, więc jeszcze nie jestem dinozaurem ![]() ![]() Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Dobry Takeover - tower defence nie jest zły. Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa |
|||
03-19-2012, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Hej hej, jestem Ewelina-Ewelka! Mam 15 (no, prawie 16 lat) i kocham Akuratów, ale... OD NIEDAWNA
![]() Mam nadzieję, że tu się więcej o nich dowiem ![]() A prywatnie - jestem osobą taką zwyczajną - chodzę do szkoły, trochę się bawię, lubię czytać, słuchać muzyki, jeździć na rolkach i spotykać się z przyjaciółmi. Nie lubię chodzić do szkoły, bo kto lubi? ![]() Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej! |
|||
03-22-2012, 10:54 AM
|
|||
|
|||
Witaj! Mimo że studiuję, też nie przepadam za chodzeniem do szkoły ; p Ale np. za gimnazjum tęsknię trochę - miałam bardzo fajne, a problemy też inne zupełnie
![]() Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Dobry Takeover - tower defence nie jest zły. Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: