![]() |
Przywitaj się :) - Wersja do druku +- Forum Akurat (http://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: Przywitaj się :) (/thread-18.html) |
Przywitaj się :) - Osara - 03-02-2012 05:02 PM Miejsce, gdzie można się przywitać i napisać parę słów o sobie, o swoich zainteresowaniach, o tym, co robicie - uczycie się? Studiujecie? Pracujecie? ![]() Może poznamy się ciut lepiej? ![]() RE: Przywitaj się :) - Maniek - 03-04-2012 07:51 AM No to cześć, jestem Maniek i jestem tu nowy ![]() ![]() RE: Przywitaj się :) - Giano - 03-04-2012 12:31 PM Siema ! Nazywam się Krzysiek mam 19 lat jestem na forum od wczoraj interesuje się ogólnie muzyką w wolnych chwilach gram na gitarze i chodzę na koncerty RE: Przywitaj się :) - Andzia - 03-04-2012 12:53 PM A wiec pora jeszcze na mnie. Nazywam się Angelika znajomi mówią Andzia a czasem An-dża mam 16 lat uczę się w LO na profilu Humanistycznym kiedy znajdę chwile czasu słucham muzyki czytam książki i oglądam filmy na razie tyle RE: Przywitaj się :) - Maniek - 03-05-2012 03:23 PM Fajnie, że jest nas coraz więcej ![]() ![]() RE: Przywitaj się :) - pomarańcza - 03-05-2012 03:28 PM O, cześć ^___^ Ja jestem Magda, lat mam lekko ponad 20, mieszkam w Gliwicach, Akurat słucham już ładnych parę lat, chętnie bywam na koncertach jak tylko są jakieś w okolicy, ogólnie koncertowa ze mnie dziewucha, jak mnie w pogo wpuścić, to ciężko mnie wyciągnąć siłą ^__^ RE: Przywitaj się :) - Krecikowa - 03-05-2012 03:51 PM A ja jestem Krecikowa, fanka muzyki rockowej, poezji śpiewanej, poezji SKA-kanej ![]() ![]() RE: Przywitaj się :) - LubieMowic - 03-19-2012 01:10 PM Oj, to ja chyba jestem najstarsza. Nazywam się Oliwka, już studiuję (ale dopiero na 2 roku, więc jeszcze nie jestem dinozaurem ![]() ![]() RE: Przywitaj się :) - Ewelka - 03-19-2012 06:49 PM Hej hej, jestem Ewelina-Ewelka! Mam 15 (no, prawie 16 lat) i kocham Akuratów, ale... OD NIEDAWNA ![]() Mam nadzieję, że tu się więcej o nich dowiem ![]() A prywatnie - jestem osobą taką zwyczajną - chodzę do szkoły, trochę się bawię, lubię czytać, słuchać muzyki, jeździć na rolkach i spotykać się z przyjaciółmi. Nie lubię chodzić do szkoły, bo kto lubi? ![]() Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej! RE: Przywitaj się :) - LubieMowic - 03-22-2012 10:54 AM Witaj! Mimo że studiuję, też nie przepadam za chodzeniem do szkoły ; p Ale np. za gimnazjum tęsknię trochę - miałam bardzo fajne, a problemy też inne zupełnie ![]() |