Reklama:
Zdjęcia zespołu!
|
02-21-2012, 09:20 PM
|
|||
|
|||
Zdjęcia zespołu!
Starsze, nowsze, własne, z internetu, ładne, brzydkie, zabawne - każde, które przyciągnęły w jakiś sposób waszą uwagę
![]() spokój, wielki spokój
Czas, na reklamę... przestrzeń między łzami w oku... |
|||
02-24-2012, 12:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Zdjęcia zespołu!
![]() Najlepsze! Zdecydowanie najlepsze! Nie wiem czy jakiekolwiek inne ich zdjęcie wywołuje u mnie takiego banana na mordce jak to właśnie ![]() śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-02-2012, 04:21 PM
|
|||
|
|||
![]() To jest moim zdaniem bardzo udana, ciekawa fotka, z pomysłem ^^' spokój, wielki spokój
Czas, na reklamę... przestrzeń między łzami w oku... |
|||
03-03-2012, 10:17 PM
|
|||
|
|||
Ta Fotka w krzaczorach to chyba jakieś delikatne nawiązanie do plantacji Mari.... Kanabisu
![]() ![]() |
|||
03-03-2012, 10:55 PM
|
|||
|
|||
Faktycznie wcześniej nie zwróciłem uwagi na tą prostą analogie. Swoją drogą można by nawet rzec że na tej fotce muzycy Akurat wyglądają jak pół d.... za krzaka
![]() |
|||
03-04-2012, 08:01 AM
|
|||
|
|||
Pół d... zza krzaka, hahaha, dobre
![]() Ja bardzo lubię zdjęcia w tym klimacie: ![]() ...ale gdzie tam w tym plenerze chcieli te gitary podłączyć? ![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-04-2012, 12:09 PM
|
|||
|
|||
Widzę że nikt nie wrzucił jeszcze fotek z koncertów wiec wrzucam kilka swoich ulubionych i link do reszty zdjęć http://ipewu.pw.edu.pl/index.php?d=8&foto=1
|
|||
03-05-2012, 04:39 PM
|
|||
|
|||
![]() Baaaaaardzo fajny klimat i kolorystyka zdjęcia ![]() |
|||
03-09-2012, 08:52 PM
|
|||
|
|||
Własnej roboty też posiadam, ale niestety nie na kompie, na którym aktualnie "urzęduję"
![]() ( Z sentymentu dodam kilka zdj. z Tomkiem i samego Tomka ![]() "Posły osły, seNaTory, a na torach tłok był spory..." wydruki 3d ![]() |
|||
03-09-2012, 09:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2012 09:14 PM przez trembacz.)
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() "Posły osły, seNaTory, a na torach tłok był spory..." wydruki 3d ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
Polecamy: