Forum Akurat

Pełna wersja: Zdjęcia zespołu!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Starsze, nowsze, własne, z internetu, ładne, brzydkie, zabawne - każde, które przyciągnęły w jakiś sposób waszą uwagę Cyklop
[Obrazek: Akurat+2519468.jpg]
Najlepsze! Zdecydowanie najlepsze! Nie wiem czy jakiekolwiek inne ich zdjęcie wywołuje u mnie takiego banana na mordce jak to właśnie Duży uśmiech
[Obrazek: Akurat++w+bluszczu.jpg]

To jest moim zdaniem bardzo udana, ciekawa fotka, z pomysłem ^^'
Ta Fotka w krzaczorach to chyba jakieś delikatne nawiązanie do plantacji Mari.... Kanabisu Uśmiech bije od niego taką swojską zieloną energią Język
Faktycznie wcześniej nie zwróciłem uwagi na tą prostą analogie. Swoją drogą można by nawet rzec że na tej fotce muzycy Akurat wyglądają jak pół d.... za krzaka Uśmiech ale nie wiem czy by się to i m spodobało
Pół d... zza krzaka, hahaha, dobre Duży uśmiech
Ja bardzo lubię zdjęcia w tym klimacie:
[Obrazek: Akurat.jpg]
...ale gdzie tam w tym plenerze chcieli te gitary podłączyć? Szczęśliwy
Widzę że nikt nie wrzucił jeszcze fotek z koncertów wiec wrzucam kilka swoich ulubionych i link do reszty zdjęć http://ipewu.pw.edu.pl/index.php?d=8&foto=1
[Obrazek: Akurat+2104.jpg]

Baaaaaardzo fajny klimat i kolorystyka zdjęcia Uśmiech podoba mi się też to które wrzucił Maniek, ogólnie plenerowe sesje wychodzą bardzo fajnie... <3
Własnej roboty też posiadam, ale niestety nie na kompie, na którym aktualnie "urzęduję" Język. Także tego.... powrzucam coś ze świata czyt. internetu:

( Z sentymentu dodam kilka zdj. z Tomkiem i samego Tomka Duży uśmiech )
[Obrazek: akurat1.jpg]

[Obrazek: akurat1.jpg]

[Obrazek: Akurat-w-jaroslawiu.jpg]

Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie