![]() |
Zainteresowania, pasje, hobby - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: Zainteresowania, pasje, hobby (/thread-29.html) Strony: 1 2 |
RE: Zainteresowania, pasje, hobby - Borek - 03-31-2012 09:15 PM Ja interesuję się dobrą muzyką i motoryzacją. Zwłaszcza SUV-ami i offroadem. To jest to co mnie naprawdę kręci. Dobry suvik, jakieś błotko i fajna muza w tel. Żyć nei umierać ^^ RE: Zainteresowania, pasje, hobby - Derp - 04-01-2012 12:01 AM O tak, offroad to jest coś bardzo fajnego. Jestem ciekawy czy gdzieś jest o tym forum internetowe ![]() Ja też się interesuje motoryzacją a poza tym muzyką, sportem i troche militariami... no lubie też pograć troche w gry komputerowe... wiec z takimi szerokimi zainteresowaniami na nudę nie narzekam, zawsze jet co robić. RE: Zainteresowania, pasje, hobby - Kiloo - 04-01-2012 01:03 PM (04-01-2012 12:01 AM)Derp napisał(a): O tak, offroad to jest coś bardzo fajnego. Jestem ciekawy czy gdzieś jest o tym forum internetowe Marzy mi się OFFROAD... Kupiliśmy kiedyś z siostrą tacie na gruponie takie coś i wrócił zachwycony i od tamtej pory nie za bardzo mogę odpuścić myślenie o tym. Jeszcze trochę, zrobię prawko i na pewno się zainteresuję ![]() ![]() RE: Zainteresowania, pasje, hobby - Airbag - 04-01-2012 08:15 PM Jeżdżenie po błocie fajne? Eh, faceci ^^ Ja interesuje sie siatkówką, muzyką, lubie też biegać i gotować. ^^ Także jestem idealnym materiałem na żonę, wysportowana, piękna i pracowita jak mróweczka ^^ Tak tylko sie chciałam zareklamować. |