Reklama:
Zainteresowania, pasje, hobby
|
03-23-2012, 02:03 AM
|
|||
|
|||
Zainteresowania, pasje, hobby
Czyli co najchętniej robicie w wolnych chwilach? Domyślam się, że słuchacie muzyki i chętnie uczestniczycie w imprezach/koncertach, ale może ktoś robi coś czym warto byłoby się... pochwalić? Podzielić?
![]() |
|||
03-23-2012, 04:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Zainteresowania, pasje, hobby
Ja lubię układać puzzle, jeśli to jest coś czym warto się "chwalić". Takie po 1500 kawałków minimum, a im więcej tym lepiej
![]() śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-23-2012, 07:23 PM
|
|||
|
|||
Ja wiem, że dla niektórych to może być trochę lamerskie, ale ja bardzo lubię zbierać... znaczki
![]() ![]() ![]() |
|||
03-24-2012, 02:18 AM
|
|||
|
|||
Ja w sumie nie robię nic ciekawego poza jazdą na rowerze i różnymi na tym rowerze powietrznymi sztuczkami
![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-24-2012, 01:39 PM
|
|||
|
|||
Moją największą pasją jest łażenie na koncerty i imprezy, więc też nic odkrywczego tu nie powiem
![]() |
|||
03-26-2012, 04:34 PM
|
|||
|
|||
Ja uwielbiam geografię i bardzo się nią interesuję. Kiedy mam tylko możliwość, to podróżuję, ale chciałabym tak nie ze szkołą czy wycieczką, ale samotnie albo z małą ilością osób, żeby samemu układać sobie program.
Muzyka dziurawi niebo - Charles Baudelaire tylna belka peugeot 206 ![]() |
|||
03-27-2012, 10:02 AM
|
|||
|
|||
Ja uczę się grać na gitarze elektrycznej
![]() |
|||
03-29-2012, 08:08 AM
|
|||
|
|||
RE: Zainteresowania, pasje, hobby | |||
03-30-2012, 04:11 PM
|
|||
|
|||
Ja się interesuję funkcjonowaniem demokracji. Serio. Może to nie brzmi jakoś specjalnie interesująco, ale demokracja obecnie to wielki temat i na ten temat oglądam filmy, czytam książki i tak dalej. Wstyd aż się przyznawać
![]() Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Dobry Takeover - tower defence nie jest zły. Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa |
|||
03-31-2012, 10:55 AM
|
|||
|
|||
(03-30-2012 04:11 PM)LubieMowic napisał(a): Ja się interesuję funkcjonowaniem demokracji. Serio. Może to nie brzmi jakoś specjalnie interesująco, ale demokracja obecnie to wielki temat i na ten temat oglądam filmy, czytam książki i tak dalej. Wstyd aż się przyznawać Co ty, to fajnie że ktoś ma poukładane dobrze w głowie! Na szczęście dla świata w sumie. Nic się nie wstydź, tylko mierni ludzie mogliby cię za to krytykować. Kiedy zaczynasz wątpić w życie, zjedz chleb ze smalcem - Paulo Coelho Polecam http://www.ranking-suplementy.pl, które tabletki użyć. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: