![]() |
Koszulki, Naszywki, Przypinki - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: Oczami Fana (/forum-7.html) +--- Wątek: Koszulki, Naszywki, Przypinki (/thread-21.html) |
RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - LubieMowic - 03-19-2012 01:31 PM Wszystkie, które sobie kupowałam za młodu, były okropnej jakości. Więc przestałam. A teraz wyrosłam. Jak sobie pomyślę, że kiedyś chodziłam z pozaszywaną kostką, to rozumiem moją mamę, która mi ją zabierała, naprawdę ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Ewelka - 03-22-2012 12:35 AM A gdzie można takie rzecyz kupić? W jakichś sklepach czy tylko w internecie? Chętnie bym sobie coś takiego zafundowała. RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - LubieMowic - 03-22-2012 11:01 AM I w sklepach (dobrych muzycznych, albo np. z takimi "metalowymi" gadżetami, butami, kostkami...), i w internecie ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Kiloo - 03-22-2012 10:39 PM Naszywki są dobre dla ludzi, którzy słuchają głównie jednego zespołu albo mają swój jeden ulubiony. Plecaki pozaszywane wieloma, i to różnych zespołów, są dla mnie strasznie brzydkie, wręcz feeee. RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Ewelka - 03-23-2012 01:21 AM A mi się podobają i mają dobre funkcje bo ludzi się ocenia po wyglądzie i przynajmniej będą wiedzieć z kim mają do czynienia. Jeszcze nie szukałam naszywek ale jak znajdę to może się z wami podzielę zdjęciem! RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Krecikowa - 03-23-2012 01:42 AM Mnie się podobają pozaszywane kostki u kogoś, przynajmniej od razu widzę, czy się dogadamy, czy raczej nie ma szans ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - pomarańcza - 03-23-2012 04:34 PM Ja się zabieram za kupno porządnej kostki od ponad roku i jakoś się jeszcze nie zabrałam na tyle porządnie żeby ją w końcu mieć ![]() ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Adamko - 03-23-2012 07:44 PM Ja noszę miniaturkę ze słynną pomarańczą ![]() ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Maniek - 03-24-2012 02:15 AM Jaaa, zakładanie koszulki tylko na koncerty to marnowanie potencjału koszulki! Nie mógłbym tak, oj nie ![]() RE: Koszulki, Naszywki, Przypinki - Ratina - 03-24-2012 01:38 PM Ja lubię bardzo koszulki z zespołami, wszelkie naszywki, przypinki, gadżety, plakaty, hihi, mam tego całą kupę. No i na mojej kochanej kostce nie ma miejsca na żadną nową naszywkę już ![]() |