Forum Akurat
Teledyski Akurat - Wersja do druku

+- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl)
+-- Dział: O Akurat (/forum-1.html)
+--- Dział: Zdjęcia / Video (/forum-5.html)
+--- Wątek: Teledyski Akurat (/thread-12.html)

Strony: 1 2 3

RE: Teledyski Akurat - Giano - 03-03-2012 10:52 PM

Dzięki za teledyski przejrzałem niektóre , jeszcze nie wszystkie ale na razie nie zmieniam zdania ten pierwszy zaproponowany przez ciebie tez mi się podoba Uśmiech

RE: Teledyski Akurat - Maniek - 03-04-2012 07:59 AM

Ja w sumie też teledysków nie oglądam prawie wcale, wystarcza mi odbiór muzyki Oczko
Chociaż obejrzałem ten "Do prostego człowieka" i muszę powiedzieć że faktycznie ciary przechodzą.

RE: Teledyski Akurat - trembacz - 03-09-2012 08:56 PM

W "Do prostego człowieka" klip nie ma raczej żadnego znaczenia. To piosenka jest na poziomie i wykonanie przyprawia o ciary na grzbiecie Oczko Swoją drogą - genialnie zaśpiewany wiersz Tuwima.
Ode mnie trochę "Wiej-Skiej" Język

RE: Teledyski Akurat - flores33 - 03-09-2012 09:24 PM

Zgadzam się z trembaczem, zdecydowanie. A "Wiej-Ska", to ponadczasowy kawałek, zawsze będzie adekwatny do sytuacji w naszym polskim rządzie Język

Widzę, że nikt nie wrzucił, to dodam teledysk do utworu "Fantasmagorie":

Tak, to jeden z moich ulubionych utworów Oczko

RE: Teledyski Akurat - Krecikowa - 03-12-2012 12:53 PM

"Fantasmagorie" też chciałam wrzucić, ale widzę kolega mnie ubiegł Oczko Ale ogólnie w ich teledyskach nie ma zazwyczaj nic ciekawego, ot zespół pokazany Uśmiech

RE: Teledyski Akurat - Kiloo - 03-22-2012 10:35 PM

Nie wiem czy przed ostatnie 5 lat widziałem jakikolwiek teledysk, nie wiedziałem z resztą, że wciąż się je nagrywa tak zwyczajnie, nie dla śmiechu. Obejrzę i powiem wam, który mi się najbardziej podobaDuży uśmiech

RE: Teledyski Akurat - Krecikowa - 03-23-2012 01:47 AM

Powiem wam że ostatnio oglądałam parę teledysków zespołu happysad i chłopaki z Akurat mogliby się od nich sporo nauczyć jeśli chodzi o tę kwestię. fajne, ciekawe, z pomysłem. Tutaj Akurat niestety kuleje.

RE: Teledyski Akurat - Adamko - 03-23-2012 08:03 PM

Ja żałuję, że nie ma teledysku do "Espanii"... To musiałoby być ciekawe Uśmiech Lubię oglądać teledyski do moich ulubionych piosenek

RE: Teledyski Akurat - Maniek - 03-24-2012 02:17 AM

Oj tak, do Espanii możnaby zrobić fajny teledysk pełen rozsypanych pomarańczy Duży uśmiech

RE: Teledyski Akurat - Ratina - 03-24-2012 01:39 PM

Ja nie oglądam teledysków w sumie w ogóle, raczej słucham muzyki z winampa i na tym się kończy moje zainteresowanie daną piosenką, nie obchodzi mnie wizualizacja Uśmiech