Jaka książka w obecnych dniach zajmuje wasz wolny czas? Jak daleko jesteście w danej książce i czy wam się podoba, czy spodziewaliście się czego innego?
"Prędkość" Deana R. Koontza - thriller psychologiczny, jestem dopiero na początku (wczoraj zaczęłam) ale czuję, że będzie ciekawie.
Ja obecnie czytam "Lot nad kukułczym gniazdem" Kena Kessey'a

Niesamowicie wciągająca lektura i, moim zdaniem, jedna z najlepszych

Ja bardzo lubię czytać krótkie opowieści, jak np.: "Mały książę", którego właśnie dzisiaj zamierzam przeczytać

Nie każda dobra książka musi mieć 500 stron, żeby była ciekawa i wzruszająca...
Beata Pawlikowska "Blondynka na Kubie. Na tropach prawdy Ernesta Che Guevary" - jak każda książka z tej serii wciąga niesamowicie od pierwszej strony.
Ja odświeżam sobie moją dziecięcą fascynację Harrym Potterem i łykam po raz kolejny "Czarę Ognia"

(03-24-2012 01:35 PM)Ratina napisał(a): [ -> ]Ja odświeżam sobie moją dziecięcą fascynację Harrym Potterem i łykam po raz kolejny "Czarę Ognia" 
Heh ja też właśnie wzięłam się za Pottera

ach, jak fajnie się to czyta po tylu latach

Obecnie Potop
ciężko mi to idzie, nienawidzę lektur

A ja czytam "Dzienniki Kołymskie". Jestem na początku, ale zapowiadają się niesamowicie, szkoda, że to nie moja książka tylko babci i będę musiała ją oddać

(03-30-2012 04:13 PM)LubieMowic napisał(a): [ -> ]A ja czytam "Dzienniki Kołymskie". Jestem na początku, ale zapowiadają się niesamowicie, szkoda, że to nie moja książka tylko babci i będę musiała ją oddać
Ja ostatnio skończyłem "Kołymskie", ciężka rewelacje, ale ja uwielbiam takie klimaty. Teraz powoli zaczynam sobie czytać reportaż marqueza - cośtam z pewnego porwania albo jakoś tak, nie mam przy boku, to nie pamiętam