Zbyt wielkiego wyboru nie ma co prawda, ale pewnie każdy ma jakiegoś faworyta, gdyby przyszło ocenić płytę po okładce
Mój wybór padł naaaaaa:
A wasz?
Okładka najnowszej płyty "Człowiek jest jedną z lepszych jakie w ogóle widziałam " Ciekawi mnie tylko jak wybrali chyba można tak powiedzieć "modeli" na okładkę bo raczej kojarzę tą profesje z młodszymi osobami (bez urazy oczywiście)
No ta nowa okładka serio przyciąga wzrok uważam że im się udała. Ale ja lubię też tą z pomarańczą jest prosta i raczej niczym nie powala ale chyba gra kolorów sprawia że wydaje się taka energetyczna
Pomarańczaaaaaaaaaaa! Tak, tak, na pewno wszyscy są bardzo zdziwieni moim wyborem...

...jednak jako fanka owoców cytrusowych nie mogłam wybrać inaczej

To ja dorzucę "Optymistykę"
Bo jest najbardziej kolorowa, jednocześnie prosta ale i ciekawa

Moim faworytem jest na pewno okładka CD "Człowiek".
Ale, że zabrakło jeszcze jednej, to dorzucę "Prowincję"

:
![[Obrazek: f778d753c12184a3371e903a0c9b0ac7.jpg]](http://www.silesiamusic.net/files/uploaded/f778d753c12184a3371e903a0c9b0ac7.jpg)
Podobają mi się wszystkie, ale szczególnie do płytek "Prowincja", "Fantasmagorie" i "Człowieka", niekoniecznie w tej kolejności.
Ja tam coś mam w swooim avatarze, zgadnijcie, któa okładka najbardziej mi się podoba

Chociaż 'fantasmagorie" też są fajne w sumie, nigdy nie widziałem okładki.
Prowincja też jest świetna, jak mogłam o niej zapomnieć

Najcieplejsza i najsłoneczniejsza (dosłownie) okładka jaką znam.
(03-04-2012 11:26 AM)Giano napisał(a): [ -> ]No ta nowa okładka serio przyciąga wzrok uważam że im się udała. Ale ja lubię też tą z pomarańczą jest prosta i raczej niczym nie powala ale chyba gra kolorów sprawia że wydaje się taka energetyczna
To prawda, ja odczuwam to samo

W pewnym sensie, takie proste rzeczy sa najlepsze