Reklama:
Optymistyka
|
02-21-2012, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Optymistyka
Czwarty album zespołu, wydany 7 listopada 2008.
"Żółty wróbel" - 4:15 "Deszcz, łzy i owoce" - 4:00 "Krążenie" - 4:15 "Zgaś moje oczy..." - 5:28 "Piewcy" - 3:31 "Zapamiętanka" - 3:21 "Pani Mariola" - 3:39 "Język ciała" - 3:09 "Kontroler" - 3:27 "W dół zasłonę" - 2:27 "Komunikat" - 3:44 "Zeszyt sprzed lat" - 5:18 "Lou" - 3:58 Lubice? Który utwór najbardziej? śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
02-21-2012, 09:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Optymistyka
cóż... ten album lubię, a mimo to słucham go rzadziej niż wcześniejszych. dlaczego? czy moja fascynacja zespołem ucichła właśnie w okolicach roku 2008 i tak jakoś już zostało, że to wczesniejszych wydawnictw wracam często i chętnie, a do tego rzadziej i mniej chętnie? a jednak lubię! ciężko mi się z tego wytłumaczyć...
spokój, wielki spokój
Czas, na reklamę... przestrzeń między łzami w oku... |
|||
03-04-2012, 08:15 AM
|
|||
|
|||
Lubię, lubię. Szczególnie dwa pierwsze utwory. Resztę trochę mniej, ale jednak nadal i wciąż
![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-23-2012, 01:55 AM
|
|||
|
|||
Tego albumu słucham w sumie najmniej, ale nie mogę powiedzieć, że go nie lubię. Po prostu lubię go mniej niż inne
![]() |
|||
03-24-2012, 01:44 PM
|
|||
|
|||
Miałam swego czasu niezły odpał na ten album, rzuciłam wtedy w kąt ukochaną "Pomarańczę" i maglowałam w kółko tę. Z czasem fascynacja zelżała, ale album dalej stoi wysoko w rankingu moim
![]() |
|||
03-31-2012, 10:34 PM
|
|||
|
|||
Nigdy nie wyjdę z podziwu dla tytułów ich piosenek... "Żółty wróbel" lol
![]() Faaajna plytka, nie żeby jakieś specjalne ciary powodowała, ale dodbrze sie jej słucha i daje przyjemność co jest najważniejsze przecież. Ulubione kawałki to wymieniony juz wyżej ptaszek, oraz Pani mariola, Lou i kontroler. Naprawdę super kawałki. Big rozczarowanie ! Bo bez listka był zegarek ! Bez pasków ubranie ! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: