Reklama:
Ulubiony film
|
03-23-2012, 01:57 AM
|
|||
|
|||
Ulubiony film
No a co z kinematografią? Na pewno każdy od czasu do czasu ogląda jakieś filmy, więc tu można podzielić się swoim ulubionym tytułem
![]() |
|||
03-23-2012, 04:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ulubiony film
Ulubiony to chyba będzie "Memento", bardzo mnie ten film poruszył. Super pomysł, nigdy wcześniej ani nigdy później nie oglądalam takiego filmu.
śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-23-2012, 07:30 PM
|
|||
|
|||
Moim ulubionym filmem jest "Requiem for a dream". Uważam, że to jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały... I, co najważniejsze, jest piekielnie prawdziwy! Jared Leto zagrał fantastycznie, a sam film jest niesamowicie poruszający i niebanalny. Naprawdę polecam!
![]() |
|||
03-23-2012, 08:30 PM
|
|||
|
|||
(03-23-2012 07:30 PM)Adamko napisał(a): Moim ulubionym filmem jest "Requiem for a dream". Uważam, że to jeden z najlepszych filmów, jakie kiedykolwiek powstały... I, co najważniejsze, jest piekielnie prawdziwy! Jared Leto zagrał fantastycznie, a sam film jest niesamowicie poruszający i niebanalny. Naprawdę polecam! Mi też się podobał, a Jared Leto jest w nim strasznie przystojny ![]() Oprócz tego bardzo lubię Pamiętnik... Niesamowicie wzruszający film ![]() |
|||
03-23-2012, 08:36 PM
|
|||
|
|||
"Pamiętnik" to dobry wyciskacz łez... Pamiętam, jak raz oglądałem go z dziewczyną i tak wtedy płakała, że poszły 2 opakowania chusteczek higienicznych
![]() ![]() |
|||
03-24-2012, 02:07 AM
|
|||
|
|||
Do moich ulubionych na pewno należy również "Requiem for a dream" czy "Trainspotting". Ogólnie filmy o narkotykach, szpitalach psychiatrycznych i więzieniach mają coś w sobie, te mi się prawie zawsze podobają.
Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-24-2012, 01:36 PM
|
|||
|
|||
Ulubiony film... Hmmm... Mam dużo ulubionych filmów, nie wiem sama... Może "Zielona Mila"? Bardzo mi się podoba ten film za każdym razem jak mam okazję go oglądać.
|
|||
03-27-2012, 02:10 PM
|
|||
|
|||
Moim ulubionym filmem jest "Trainspotting", nigdy mi się nie znudzi. To po prostu trzeba obejrzeć
![]() |
|||
03-29-2012, 08:05 AM
|
|||
|
|||
Mój ulubiony film to "How to be" z Robertem Pattisonem
![]() |
|||
03-29-2012, 10:34 AM