Reklama:
Reggae
|
03-02-2012, 04:54 PM
|
|||
|
|||
Reggae
Słodka muzyka reggae - lubicie, nie lubicie, jest wam obojętna? Akurat też ma w sobie co nieco z reggae, więc może znajdą się fani? Jakie zespoły lubicie najbardziej?
spokój, wielki spokój
Czas, na reklamę... przestrzeń między łzami w oku... |
|||
03-04-2012, 08:02 AM
|
|||
|
|||
RE: Reggae
Maleo Reggae Rockers, TABU, Vavamuffin, Ras Luta, Habakuk, Pajujo, Jamal, Marika... Sporo tego jest na naszej polskiej scenie, a oprócz tego wiadomo, taka klasyka jak Bob Marley czy Gentleman, tego chyba nikomu nie trzeba mówić
![]() Jak można na małych piórach. seo monitoring pozycji dla firm! Latać tak bardzo wysoko ? |
|||
03-05-2012, 03:35 PM
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o reggae to Maniek wypowiedział się dość wyczerpująco
![]() ![]() śpiewam i tańczę i jem pomarańcze!. Łóżko Stefan - Łóżka metalowe Warszawa. |
|||
03-05-2012, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Ja lubię sobie reggae na koncertach, festiwalach i imprezach posłuchać, ale w domu raczej omijam
![]() ![]() |
|||
03-19-2012, 01:17 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem reggae jest nudne, jeszcze jeśli słychać wyraźnie ragga, to ujdzie. Ale: lubię ten klimat i lubię czasem pójść na koncert jakiś lepszy, żeby się pobujać nieco. Girls just wanna have fun
![]() Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Dobry Takeover - tower defence nie jest zły. Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa |
|||
03-19-2012, 06:51 PM
|
|||
|
|||
A ja jeszcze nigdy nie byłam na imprezie reggae, ale może już niedługo pójdę
![]() ![]() |
|||
03-22-2012, 10:57 AM
|
|||
|
|||
Polecam imprezy reggae, są super, bo każdy jest z innymi, ale równocześnie w swoim świecie (i nie jest to kwestia narkotyków
![]() Każdy myśli to co myśli Myśli sobie moja głowa Dobry Takeover - tower defence nie jest zły. Może w końcu mi się uda Wypowiedzieć proste słowa |
|||
03-22-2012, 10:42 PM
|
|||
|
|||
Mi się reggae kojarzy głównie z "No woman no cry" i "Buffalo soldier". Nie za dobrze i chociaż wiem, że to klasyka, to jednak mnie nie zachęca. A wszystko, co słyszałem z takiego prawdziwego reggae, było jeszcze gorsze (bo nie chodzi mi o zespoły, które mają tylko taki sznyt).
Kiedy zaczynasz wątpić w życie, zjedz chleb ze smalcem - Paulo Coelho Polecam http://www.ranking-suplementy.pl, które tabletki użyć. |
|||
03-23-2012, 01:45 AM
|
|||
|
|||
Dla mnie reggae to muzyka tylko i wyłącznie koncertowa, jakoś mnie wzdryga na myśl o słuchaniu tego w kółko
![]() |
|||
03-23-2012, 07:21 PM
|
|||
|
|||
Dla zwykłego słuchacza muzyka reggae to jedno i to samo... Ale to gatunek muzyki, przy której można się naprawdę dobrze bawić, jest mega pozytywna i za to ją uwielbiam
![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Polecamy: