![]() |
Fantasmagorie - Wersja do druku +- Forum Akurat (http://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: O Akurat (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Fantasmagorie (/thread-4.html) Strony: 1 2 |
Fantasmagorie - pomarańcza - 02-21-2012 06:12 PM Fantasmagorie – trzeci album zespołu, wydany 31 maja 2006. "Tylko najwięksi" "Fantasmagorie" "Słowa mają mnie" "Kiedy wrócę tu" "Demo" "Sama śmietanka" "Szerzej" "Garb" "Kiedy bliżej z Tobą będę" "Jeden człowiek to jeden sens" "Pracuję" "Łan" "Czy to już" Jak wam się podoba ten album? Który utwór lubicie najbardziej? RE: Fantasmagorie - Osara - 02-21-2012 09:31 PM pamiętam swoją ekscytację kiedy płyta właśnie się ukazała. "Fantasmagorie" słuchałam na okrągło, 30 razy w ciągu dnia. "Słowa mają mnie" 20 razy dziennie, "tylko najwięksi", "kiedy wrócę tu" - po 10 razy dziennie. co najmniej ![]() reszta trochę mniej, ale cała płyta bardzo wysoko przeze mnie oceniana jako ogół. RE: Fantasmagorie - Giano - 03-03-2012 11:00 PM Ciężko jest w takich kwestiach jak muzyka mówić o jednych jedynych ulubionych utworach czy albumach dlatego ja uczciwie powiem że jest to jeden z wielu moich ulubionych doceniam go chyba głównie z tego względu że odsłuchałem go jako pierwszy cały album i może dlatego jakoś bliżej sie z nim związałem RE: Fantasmagorie - Andzia - 03-03-2012 11:02 PM Odsłuchałam go jako 2 może 3 ale mimo to identyfikuje go bardzo z Akuratem w zasadzie najbardziej ale w sumie zasługuje na to bo jest tam wiele dobrych pozycji RE: Fantasmagorie - Maniek - 03-04-2012 08:12 AM Od "Fantasmagorii" zaczęła się moja przygoda z Akurat, dlatego cenię sobie ten album najbardziej, jest najbliższy mojemu zimnemu serduszku ![]() Szczególnie "Fantasmagorie", "Słowa mają mnie", "Jeden człowiek to jeden sens", "Tylko najwięksi"... Oj, no prawie cały album uwielbiam ![]() RE: Fantasmagorie - Krecikowa - 03-23-2012 01:55 AM "Sama śmietanka", "Tylko najwięksi", "Fantasmagorie", "Słowa mają mnie"... No dobra, wystarczy, bo zaraz wymienię wszystkie tytuły i po co ![]() ![]() RE: Fantasmagorie - Ratina - 03-24-2012 01:44 PM Eeeeeesy floresy, fantasmagorieeee, niewiele tu po mnie, niewiele tu po mnieeee... <tańcuje> Lubię! RE: Fantasmagorie - Dalia - 03-28-2012 08:47 AM Lubię bardzo ![]() ![]() RE: Fantasmagorie - Edzia - 03-29-2012 10:19 AM Fantasmagorie to mój ulubiony album, przez jakąś chwilę w moim życiu myślałam, że jednak Pomarańcza ale szybko wróciłam do Fantasmagorii <3 RE: Fantasmagorie - LubieMowic - 03-30-2012 03:43 PM (03-23-2012 01:55 AM)Krecikowa napisał(a): "Sama śmietanka", "Tylko najwięksi", "Fantasmagorie", "Słowa mają mnie"... No dobra, wystarczy, bo zaraz wymienię wszystkie tytuły i po co Ech, kiedyś miałam tak samo jak ty, trochę mi przeszło, ale nie aż tak bardzo ![]() ![]() |