![]() |
Książki - Wersja do druku +- Forum Akurat (http://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: Książki (/thread-23.html) Strony: 1 2 |
Książki - Krecikowa - 03-23-2012 01:57 AM Postanowiłam trochę ruszyć hydepark, bo coś tak smutno i mało się dzieje... ![]() Czytacie? Jakie książki lubicie? Kupujecie książki, czy wypożyczacie z biblioteki? Czym się kierujecie przy wyborze lektury? RE: Książki - pomarańcza - 03-23-2012 04:40 PM Wypożyczam z biblioteki, bo nie mam kasy na książki, niestety. Bardzo bym chciała mieć swoją prywatną biblioteczkę z zatrzęsieniem tytułów! Może kiedyś... ![]() Czytuję horrory, thrillery, kryminały i wszystko co mi wpadnie w ręce oprócz romansów. RE: Książki - Adamko - 03-23-2012 07:27 PM I dobrze, bo lubię porozmawiać też na inne tematy, nie tylko muzyka ![]() Co prawda, mam mało czasu na oddawanie się lekturze, ale gdy już się zdecyduję, to zazwyczaj czytam horrory, thrillery psychologiczne lub po prostu wszelkie inne książki, które polecają mi znajomi ![]() RE: Książki - Paulaa - 03-23-2012 08:58 PM Ja książki wypożyczam, oczywiście z biblioteki, ale jak koleżanki mają coś ciekawego, to one też mi pożyczają ![]() ![]() ![]() RE: Książki - Maniek - 03-24-2012 02:05 AM Ja bardzo lubię książki podróżnicze, np. Beaty Pawlikowskiej czy Piotra Kraśko. RE: Książki - Ratina - 03-24-2012 01:35 PM Ja głównie czytam książki młodzieżowe, jakieś takie Harry Pottery czy Zmierzchy ![]() RE: Książki - Osara - 03-24-2012 03:49 PM lubie czytac, kiedys pochlanialam setke ksiazek rocznie ze spokojem, ale niestety im czlowiek starszy i im wiecej ma obowiazkow tym czasu na przyjemnosci mniej. teraz jak przeczytam dwie ksiazki w miesiacu to jestem zadowolona... a czytam praktycznie wszystko ![]() RE: Książki - Ewelka - 03-26-2012 04:30 PM Ja czytam głównie lektury szkolne ![]() ![]() RE: Książki - Edzia - 03-29-2012 10:25 AM Ostatnio czytam tylko lektury, brakuje mi czas na cokolwiek innego :/ RE: Książki - Dalia - 03-29-2012 10:30 AM (03-29-2012 10:25 AM)Edzia napisał(a): Ostatnio czytam tylko lektury, brakuje mi czas na cokolwiek innego :/dobrze, lektury trza czytać. Ja ominęłam niektóre i przed matura tak stosik urósł, że aż się przeraziłam. No ale to już za mną i odliczam dni do egzaminu dojrzałości ![]() |