![]() |
|
Ulubiona okładka płyty - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: O Akurat (/forum-1.html) +--- Dział: Zdjęcia / Video (/forum-5.html) +--- Wątek: Ulubiona okładka płyty (/thread-19.html) Strony: 1 2 |
Ulubiona okładka płyty - Maniek - 03-04-2012 08:19 AM Zbyt wielkiego wyboru nie ma co prawda, ale pewnie każdy ma jakiegoś faworyta, gdyby przyszło ocenić płytę po okładce ![]() Mój wybór padł naaaaaa: ![]() A wasz? RE: Ulubiona okładka płyty - Andzia - 03-04-2012 11:23 AM Okładka najnowszej płyty "Człowiek jest jedną z lepszych jakie w ogóle widziałam " Ciekawi mnie tylko jak wybrali chyba można tak powiedzieć "modeli" na okładkę bo raczej kojarzę tą profesje z młodszymi osobami (bez urazy oczywiście) RE: Ulubiona okładka płyty - Giano - 03-04-2012 11:26 AM No ta nowa okładka serio przyciąga wzrok uważam że im się udała. Ale ja lubię też tą z pomarańczą jest prosta i raczej niczym nie powala ale chyba gra kolorów sprawia że wydaje się taka energetyczna RE: Ulubiona okładka płyty - pomarańcza - 03-05-2012 03:31 PM Pomarańczaaaaaaaaaaa! Tak, tak, na pewno wszyscy są bardzo zdziwieni moim wyborem... ...jednak jako fanka owoców cytrusowych nie mogłam wybrać inaczej
RE: Ulubiona okładka płyty - Krecikowa - 03-05-2012 04:43 PM To ja dorzucę "Optymistykę" ![]() Bo jest najbardziej kolorowa, jednocześnie prosta ale i ciekawa
RE: Ulubiona okładka płyty - trembacz - 03-09-2012 08:47 PM Moim faworytem jest na pewno okładka CD "Człowiek". Ale, że zabrakło jeszcze jednej, to dorzucę "Prowincję" :
RE: Ulubiona okładka płyty - flores33 - 03-09-2012 09:20 PM Podobają mi się wszystkie, ale szczególnie do płytek "Prowincja", "Fantasmagorie" i "Człowieka", niekoniecznie w tej kolejności. RE: Ulubiona okładka płyty - Kiloo - 03-22-2012 10:37 PM Ja tam coś mam w swooim avatarze, zgadnijcie, któa okładka najbardziej mi się podoba Chociaż 'fantasmagorie" też są fajne w sumie, nigdy nie widziałem okładki.
RE: Ulubiona okładka płyty - Krecikowa - 03-23-2012 01:46 AM Prowincja też jest świetna, jak mogłam o niej zapomnieć Najcieplejsza i najsłoneczniejsza (dosłownie) okładka jaką znam.
RE: Ulubiona okładka płyty - Adamko - 03-23-2012 07:57 PM (03-04-2012 11:26 AM)Giano napisał(a): No ta nowa okładka serio przyciąga wzrok uważam że im się udała. Ale ja lubię też tą z pomarańczą jest prosta i raczej niczym nie powala ale chyba gra kolorów sprawia że wydaje się taka energetyczna To prawda, ja odczuwam to samo W pewnym sensie, takie proste rzeczy sa najlepsze
|