Forum Akurat
Twój pierwszy koncert Akurat - Wersja do druku

+- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl)
+-- Dział: O Akurat (/forum-1.html)
+--- Dział: Koncerty (/forum-3.html)
+--- Wątek: Twój pierwszy koncert Akurat (/thread-11.html)

Strony: 1 2 3

Twój pierwszy koncert Akurat - Osara - 02-21-2012 09:18 PM

Kiedy, gdzie? Jakie wywarli na Tobie wrażenie na żywo? Lepiej niż z płyty? Gorzej? A jak zachowanie na scenie?

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - pomarańcza - 02-24-2012 12:47 PM

Pierwszy był na WOŚP w Gliwicach chyba w 2009 roku, a później jeszcze 3, w tym 2 na WOŚPie w tym roku - Gliwice i Katowice, pojechałam praktycznie z jednego ich koncertu na drugi Duży uśmiech

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - admin - 02-24-2012 07:17 PM

test

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Osara - 03-02-2012 04:45 PM

Ja pierwszy raz na Akuratach byłam na Juwenaliach w Szczecinie w 2010 roku - to były bardzo dobre juwenalia, był Kult, Happysad i Zabili mi Żółwia... Uśmiech
Później jeszcze tylko jeden koncert zaliczyłam, w Słupsku, w sumie prawie przypadkowo. Z dnia na dzień zapadła decyzja Uśmiech Niestety w moich okolicach zbyt często nie bywają.

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Giano - 03-03-2012 09:48 PM

W zasadzie nie wiem gdzie to było dokładnie może w Pszowie może we Wrocławiu a może na Winter Rege pamiętam tylko że nie znałem jeszcze żadnej piosenki tego zespołu i wywarł na mnie ogromne wrażenie a po tym jak wykonali "zioła" byłem tak zasłuchany że zapamiętałem prawie cały utwór

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Andzia - 03-03-2012 10:00 PM

Ja w zasadzie każdy pamiętam nawet swój pierwszy pamiętam. To było w Krakowie ale w tedy już dobrze znałam Akurat wiec mogłam śpiewać równo z wokalistą Uśmiech było na prawdę super

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Giano - 03-03-2012 10:02 PM

W moim przypadku Pierwszy koncert sprawił że załapałem jak to się mówi bakcyla i zacząłem słuchać ich utworów a niedługo po tym w miarę możliwości i stanu portfela jeździć na koncerty

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Maniek - 03-04-2012 08:17 AM

W 2010 roku (dopiero!), w Łodzi w Dekompresji. Nie pamiętam jak się cała impreza nazywała, ale grało Akurat, Farben Lehre, Habakuk i Maleo Reggae Rockers, więc po prostu nie mogłem tego przegapić Duży uśmiech

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Giano - 03-04-2012 08:55 AM

Dziś rano sobie jednaka przypomniałem to było na Winterreggae to ogólnie było dobre wydarzenie miło wspominam nawet po kilku latach pamiętam te emocje

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - trembacz - 03-09-2012 08:41 PM

Pierwszy koncert zaliczyłem w swojej rodzinnej miejscowości na południu Polski kilka lat temu. Jeszcze za czasów Tomka na wokalu Oczko. Niedługo potem dowiedziałem się, że odszedł z zespołu.... Trochę mnie to przybiło, ale koncert, który wtedy dali z góry mi ten żal zrekompensował. Było super. Dali czadu na żywo, cały klub bawił się świetnie.