Forum Akurat
Twój pierwszy koncert Akurat - Wersja do druku

+- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl)
+-- Dział: O Akurat (/forum-1.html)
+--- Dział: Koncerty (/forum-3.html)
+--- Wątek: Twój pierwszy koncert Akurat (/thread-11.html)

Strony: 1 2 3

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - LubieMowic - 03-30-2012 03:41 PM

(03-29-2012 10:12 AM)Edzia napisał(a):  Mój pierwszy koncert odbył się rok temu w kwietniu w Łodzi, ogólnie rzadko grają w mojej okolicy Wywracanie oczami a chciałabym bywać częściej

Są ludzie, którzy jeżdżą na koncerty nawet stopamiUśmiech Na szczęście bilety na chłopców nie są zazwyczaj przesadnie drogieJęzyk Żartuję oczywiście, ale może to dlatego, że na koncerty w Twoich okolicach przychodzi niewiele osób? Nie wiem sama, jak tam to u was jest.

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Borek - 03-31-2012 08:30 PM

Mi Akurat polecił mój dobry sąsiad z którym się znam od lat i z którym za dzieciaka bawiliśmy się na podwórku. On był wielkim fanem Akuratów kiedys, teraz ich porzuciał na rzecz mocniejszej muzy, ale mi nadal miłość do nich pozostała.

RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Derp - 03-31-2012 10:13 PM

W Wawie grali sporo koncertów i nadal często odwiedzają, także nei ma problemów by trafić na nich gdzieś w jakimś klubie... tak więc juz nawet nie pamietam na jakim koncercie byłem jako pierwszym i kiedy... tak ze 3-4 lata temu jak przypuszczam, bo tyle ich gdzieś słucham a pamietam że szybko poszedłem na ich występ.