![]() |
Jaki film ostatnio oglądaliście? - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: Jaki film ostatnio oglądaliście? (/thread-26.html) Strony: 1 2 |
RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Kiloo - 03-31-2012 10:54 AM Ech, a ja sobie przypominam Finchera. Zacząłem od dziewczyny z tatuażem, wczoraj zobaczyłem "7", na dziś planuję "The social network":) RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Borek - 03-31-2012 09:23 PM Gniew tytanów. Super film, bardzo mi się podobal. Fabuła prosta, ale całość naprawde dawała rade. Swietne efekty, super potwory i kozacki główny bohater ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Derp - 03-31-2012 11:49 PM Też sie zastanawiałem czy by sienie wybrać na nowych tytanów. Jedynka bardzo mi sie podobala wiec chyba sie zdecyduje, choc oceny na internecie ma słabe... ale ja sie nie sugeruje ![]() Ja ostatnio oglądałem nowego Klossa... i taki sobie był, nie było za bardzo klimatu serialu i brakowało bardzo oryginalnego tematu muzycznego. Ale obejrzeć można ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Borek - 04-01-2012 12:40 AM Wybierz się. Jezli podobało ci sie Starcie to i Gniew ci się spodoba, wg mnie jest nawet lepszy od Starcie. Zwłaszcza pod sam koniec jak bogowie walczą ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Kiloo - 04-01-2012 12:58 PM (04-01-2012 12:40 AM)Borek napisał(a): Wybierz się. Jezli podobało ci sie Starcie to i Gniew ci się spodoba, wg mnie jest nawet lepszy od Starcie. Zwłaszcza pod sam koniec jak bogowie walczą W ogóle nie słyszałem o tym filmie, gdzie się uchowałem? ![]() RE: Jaki film ostatnio oglądaliście? - Airbag - 04-01-2012 08:46 PM (04-01-2012 12:58 PM)Kiloo napisał(a): W ogóle nie słyszałem o tym filmie, gdzie się uchowałem?Pod kamieniem chyba ^^ Nawet ja słyszałam a zwykle takie filmy mnie interesują. Potwory jakieś, demony, bleeee głupie to takie ![]() Ostatni oglądałam Jayne Eyre. Tą nową wersję z Mią Wasikowską. Polecam wszystkim którzy lubią filmy kostiumowe, romantyczne. No taki troche babski film, ale i faceci będą mogli go obejrzeć bez przerażenia, tak myślę ![]() |