![]() |
Pomarańcza - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: O Akurat (/forum-1.html) +--- Dział: Twórczość (/forum-4.html) +--- Wątek: Pomarańcza (/thread-2.html) Strony: 1 2 |
RE: Pomarańcza - LubieMowic - 03-30-2012 03:48 PM Chyba wszyscy lubią Pomarańczę. O czym to świadczy? Że po prostu to świetna płyta. Świetna świetna świetna! Mam do niej ogromny sentyment. RE: Pomarańcza - Borek - 03-31-2012 07:28 PM Pomarańczy do jedzenia nie lubię, ale album już jak najbardziej tak. Bardzo fajne świeże granie, lekkie takie i dobrze nadające się do i do zabawy jak i do refleksji. Najbardziej podoba mi się "Jak ziola" a nagrodę ze tytuł zdobywa "Kątem plujący" ![]() RE: Pomarańcza - Derp - 03-31-2012 10:36 PM Ja bardzo lubie pomarańcze i ta płytka jak najbardziej także trafia w moje gusta muzyczne. Jest wesoła ale przy tym inteligentna i piękna. Jak ideał kobiety ![]() RE: Pomarańcza - Airbag - 04-01-2012 11:46 PM Derp napisał(a):Jest wesoła ale przy tym inteligentna i piękna. Jak ideał kobietyCzyli tak jak ja ^^''' A tak na poważnie to faaajna płyta, miła dla ucha, ładnie nagrana skrząca się kolorami i co najważniejsze mądra! A mądra muzyka jest jak mądra kobieta - najpiękniejsza. No chyba ze lubimy się uganiać za plastikowymi lalkami, wtedy słucha sie disco polo ^^ "Pomarańczowa mantra" ![]() |