Forum Akurat
Ulubiona okładka płyty - Wersja do druku

+- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl)
+-- Dział: O Akurat (/forum-1.html)
+--- Dział: Zdjęcia / Video (/forum-5.html)
+--- Wątek: Ulubiona okładka płyty (/thread-19.html)

Strony: 1 2

RE: Ulubiona okładka płyty - Ratina - 03-24-2012 01:42 PM

Uwielbiam wszystkie ich okładki, są pozytywne, ciepłe i przyciągające spojrzenia Uśmiech

RE: Ulubiona okładka płyty - Osara - 03-24-2012 03:49 PM

Zdecydowaine Prowincja przyciaga moja uwage najbardziej Oczko

RE: Ulubiona okładka płyty - Dalia - 03-28-2012 09:02 AM

Optymistyka! Kolorowa i taka bardzo pozytywna Uśmiech

RE: Ulubiona okładka płyty - LubieMowic - 03-30-2012 03:57 PM

Generalnie ładne, estetyczne te okładki, nie to, co mają inne zespoły (nie chcę wytykać palcami, ale np. Kult ma paskudne okładki, zawsze, odkąd pamiętam). Moją ulubioną jest chyba... ech, pojęcia nie mamUśmiech

RE: Ulubiona okładka płyty - Borek - 03-31-2012 08:38 PM

Mi też najbardziej podoba się okładka "Człowieka". Nie wiem która wersja bardziej Język W sumie ta "Pomarańczy" też jest niezła ale nie lubie pomarańczy więc chwalic za bardzo nie będę Duży uśmiech Reszta okładek nic w sobie szczególnego raczej nie ma.

RE: Ulubiona okładka płyty - Derp - 03-31-2012 11:01 PM

Mi się najbardziej prowinacja podoba, z tymi radosnymi słonecznikami na oknie... ciekawy jestem co oni maja z tym pomarańczowym kolorem że tak często sie u nich pojawia... moze to alegoria lata i ciepłych dni? Ale to mi bardziej do happysadu pasuje a nie do nich Duży uśmiech No nie wiem, ale okładka rzadzi.

RE: Ulubiona okładka płyty - Borek - 04-01-2012 12:47 AM

No wiesz co, porównywać Akurat do happysadu to nieladnie tak Język Dla tych pierwszych oczywiście. Duży uśmiech Co do okładki prowincji to mi sie nei podoba w sumie... jakaś taka... nieladna jest, troche badziewiarska jak dla mnie Język