![]() |
SKA - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-6.html) +--- Dział: HydePark (/forum-8.html) +--- Wątek: SKA (/thread-15.html) Strony: 1 2 |
RE: SKA - Borek - 03-31-2012 09:35 PM Uuuu... ze ska to polskiego nic nie znam, nie wiem jakos nigdy nie zagłebiałem sie w ten gatunek. Ale polecam angielski Madness, który na pierwszych plytach grał bardzo dobre ska. Na pewno niektórzy go znają, mieli kilka sporych hitów. Warto przesłuchać. RE: SKA - Derp - 03-31-2012 11:33 PM Hah, w sumie to chyba Akurat jest jedynym zespołem jakiego słucham z tego gatunku... a przecież i on nie jest takim typowym ska zespolem. Nie wiem, jakos nigdy mnie nie ciągnęło do poznania ska... w końcu nie można też znać i sluchać wszystkiego, prawda? ![]() RE: SKA - Airbag - 04-01-2012 08:40 PM Chyba nic oprócz Akurat ^^' No i okazyjnie to Madness o którym wspominał Borek. Ale z nich to bardziej chyba lubię te późniejsze kawałki, które bardziej ocierały sie o pop niz o takie typowe ska. A tak poza tym... kurczę, chyba nic wiecej, nie wiem. Jak napisał Derp (śmieszny nick ^^), nie można wsłuchać wszystkiego, prawda? ^^ |