![]() |
Twój pierwszy koncert Akurat - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: O Akurat (/forum-1.html) +--- Dział: Koncerty (/forum-3.html) +--- Wątek: Twój pierwszy koncert Akurat (/thread-11.html) |
RE: Twój pierwszy koncert Akurat - flores33 - 03-09-2012 09:18 PM Mój pierwszy koncert, to tak jak u trembacza okres kilku porządnych lat wstecz. I dobrze się stało, bo przynajmniej mogłem jeszcze nacieszyć się na żywo strunami głosowymi P. Tomka ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Krecikowa - 03-12-2012 12:54 PM Troszkę wam zazdroszczę, bo ja niestety nie miałam okazji widzieć Akuratów na żywo. A już z Kłaptoczem na wokalu to już niestety niedoścignione marzenie, niestety ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - LubieMowic - 03-19-2012 01:07 PM (03-03-2012 10:02 PM)Giano napisał(a): W moim przypadku Pierwszy koncert sprawił że załapałem jak to się mówi bakcyla i zacząłem słuchać ich utworów a niedługo po tym w miarę możliwości i stanu portfela jeździć na koncerty ![]() A swojego koncertu pierwszego nie pamiętam, tzn. nie wiem, który był pierwszy. RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Ewelka - 03-22-2012 12:52 AM Nie wiesz, który był pierwszy? To na ilu byłaś? Pięciu? Dziesięciu? Zazdroszczę, ale jak "będę duża", to też będę chodzić na koncerty często, bo teraz rodzice upierają się, żebym chodziła z wujkiem, żeby ktoś się mną opiekował, a on Akuratów nie lubi ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - LubieMowic - 03-22-2012 10:53 AM Nie wiem, na ilu byłam, nie pamiętam ![]() ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Kiloo - 03-22-2012 10:20 PM Ja byłem na Akuratach 3 razy, wszystkie w zeszłym roku. Pierwszy raz przypadkiem i muszę powiedzieć, że wtedy polubiłem ich energię. Nie jestem wielkim fanem, ale z drugiej strony umiem docenić fajne rzeczy na scenie. Ich doceniłem bardzo. TO był WOŚP - nie lubię imprezy w sumie, ale że są koncerty, to sobie poszedlem i w sumie koniec konców nie żałuję. RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Adamko - 03-23-2012 08:15 PM (02-24-2012 12:47 PM)pomarańcza napisał(a): Pierwszy był na WOŚP w Gliwicach chyba w 2009 roku, a później jeszcze 3, w tym 2 na WOŚPie w tym roku - Gliwice i Katowice, pojechałam praktycznie z jednego ich koncertu na drugi Ja też byłem wtedy w Gliwicach! I mój "pierwszy raz" z Akuratem też miał wtedy miejsce ![]() ![]() ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Ratina - 03-24-2012 01:29 PM październik 2009, klub Łykend we Wrocławiu. grali już w nowym składzie, na tym koncercie przekonałam się do Wróbla ![]() RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Dalia - 03-27-2012 02:12 PM Moim pierwszym i zaraz ostatnim koncertem był koncert w Boguszowicach, 1 września 2007. Jakoś później nie trafiłam na Akuratów ale ten koncert wspominam bardzo dobrze RE: Twój pierwszy koncert Akurat - Edzia - 03-29-2012 10:12 AM Mój pierwszy koncert odbył się rok temu w kwietniu w Łodzi, ogólnie rzadko grają w mojej okolicy ![]() |