![]() |
Byli członkowie zespołu - Wersja do druku +- Forum Akurat (https://www.forum-akurat.pl) +-- Dział: O Akurat (/forum-1.html) +--- Dział: Muzycy (/forum-2.html) +--- Wątek: Byli członkowie zespołu (/thread-10.html) |
RE: Byli członkowie zespołu - LubieMowic - 03-19-2012 01:04 PM Miałam okazję poznać Tomka po koncercie Buldoga kiedyś, był przesympatyczny. Taki spokojny, sympatyczny pan, z którym da się pogadać ![]() RE: Byli członkowie zespołu - Ewelka - 03-22-2012 12:36 AM (03-19-2012 01:04 PM)LubieMowic napisał(a): Miałam okazję poznać Tomka po koncercie Buldoga kiedyś, był przesympatyczny. Taki spokojny, sympatyczny pan, z którym da się pogadać Ale super, ja bym chciała poznać kogokolwiek z zespołu, byłabym bardzo uradowana. A ty i ten tomek... <zazdrość> RE: Byli członkowie zespołu - LubieMowic - 03-22-2012 10:51 AM Nie ma czego zazdrościć, gadałam z nim bardzo krótko, był zajęty i zmęczony. Ale chyba się cieszył, że ludzie przyszli na koncert, bo mówił, że frekwencja na trasie nie była za dobra... RE: Byli członkowie zespołu - Kiloo - 03-22-2012 10:13 PM No tak, mi tez sie wydaje że Kłaptocz liczy się z byłych członków najbardziej. Lubiłem go bardzo i dalej lubię w sumie, ale nie ze względu na śpiew. RE: Byli członkowie zespołu - Adamko - 03-23-2012 08:49 PM Też ubolewam nad tym, że już nie jest członkiem zespołu, no ale cóż... tak wyszło ![]() RE: Byli członkowie zespołu - Ratina - 03-24-2012 01:34 PM Również czasem pochlipują za Kłaptoczem, ale jednak lubię zespół w nowym składzie tak samo mocno jak wcześniej. No i dzięki przejściu Tomka do Bulgoda zaczęłam też słuchać Buldoga - ale tylko z nim, z Kazikiem jakoś mi nie podpasował. RE: Byli członkowie zespołu - Ewelka - 03-26-2012 04:25 PM (03-24-2012 01:34 PM)Ratina napisał(a): Również czasem pochlipują za Kłaptoczem, ale jednak lubię zespół w nowym składzie tak samo mocno jak wcześniej. No i dzięki przejściu Tomka do Bulgoda zaczęłam też słuchać Buldoga - ale tylko z nim, z Kazikiem jakoś mi nie podpasował. Dużo ludzi tak mówi ![]() RE: Byli członkowie zespołu - Dalia - 03-27-2012 02:18 PM NIe wybiję się z szeregu - będę zawsze tęsknić za Kłaptoczem. Jego głos kojarzy mi się z Akuratem i niczyj więcej RE: Byli członkowie zespołu - Edzia - 03-29-2012 10:26 AM Wszyscy ubolewają nad zmianą wokalisty, a moim zdaniem dobrze dla niego (prawdopodobnie), że gdzieś ruszył, a dla zespołu świeża krew też jest dobra. Nie narzekam wcale ![]() RE: Byli członkowie zespołu - LubieMowic - 03-30-2012 03:36 PM (03-29-2012 10:26 AM)Edzia napisał(a): Wszyscy ubolewają nad zmianą wokalisty, a moim zdaniem dobrze dla niego (prawdopodobnie), że gdzieś ruszył, a dla zespołu świeża krew też jest dobra. Nie narzekam wcale Ja trochę narzekam z tego względu, że bardziej intensywnie słuchałam Akuratów, kiedy akurat Tomek był na wokalu, a te późniejsze dokonania niby znam, ale już nie tak. to po prostu sentyment. |